De reis van Wanda en H.P.

Hoe staan we ervoor?

Zo, er is inmiddels alweer wat tijd verstreken en we vorderen gestaag. De tickets zijn nu definitief. De vertrekdatum en retourdatum staan vast; 4 oktober 2009 gaan we beginnen aan onze reis, 1 maart 2010 landen we dan weer op Schiphol. Via de 'Links' in de rechterkolom kun je onze geplande route(s) nader bekijken. Natuurlijk werken we daar nu nog hard aan!!
Inmiddels hebben we een hotel geboekt in NY, alwaar we 4 nachten verblijven. Ook voor oudjaarsavond hebben we reeds een hotel geboekt in Sydney, ten zuidoosten van de befaamde 'Sydney Harbour Bridge' waar we van het prachtige en grootse vuurwerk verwachten te genieten. Ook de huurauto's zijn intussen gereserveerd, dus het wordt allemaal steeds definitiever. Ook merken we dat de tijd snel gaat...het leek allemaal nog zo ver weg maar inmiddels zitten we alweer in maand 8!! We hopen dat de tijd straks wat gas terug neemt!

Wink

Ruud

Hoi HP en Wanda,

Wij zijn zeer jalours op jullie trip, de tijd richting de vakantie gaat snel, maar als je eenmaal onderweg bent gaat het nog veel sneller. Dit kunnen wij uit ervaring zeggen. leuk deze weblog, wij zullen hem dan ook zeker een paar keer per week bezoeken als jullie onderweg zijn.
Voor tips of info over de USA of Australie kan je ons altijd raadplegen.

Groet,
Ruud, Carola, Isabella en Martijn

Hans & Petra

Het was gezellig gisteravond en ja hoor eindelijk weer eens een PC met Windows in plaats van zo’n appel.
We zijn wel jaloers op jullie hoor mooie reis gaan een hoop dingen zien.
Australië weten we niet veel meer van zoals je hebt gemerkt dus kunnen jullie ons weer bijbrengen met foto’s en verhalen.
Geniet ervan groetjes Hans en Petra

Leon en de Roodjes

Aftellen.....jeetje wat gaat het snel straks ons vertrouwde uitzicht kwijt, wie zwaait ons uit........we spreken elkaar nog, groet,

Karin, Robert & Finn

Tja een wereldreis, dat spreekt tot ieder zijn verbeelding. Een van de dingen die iedereen wel wil doen, echt klasse dat jullie de stap nemen. Bij mij niet aankloppen over deze drie landen, verder dan Boston en LA ben ik niet geweest, en alleen voor werk. Lees er graag over, kijk elke week naar Floortje op TV....maar ik blijf een boer van Texel. Het reizen zit niet in mijn bloem. Maar ik ga zeker met interesse jullie reis volgen, prachtige site....en voor Hans D...lange leve de MAC :)

Cheers,
Robert

Rene

Ziet er goed uit HP. nu maar hopen dat alles zo gaat als
gepland en dat het weet goed blijft.