Aftellen!
Hallo allemaal,
4 dagen, 16 uur en 50 minuten... op het moment dat ik dit schrijf. Het aftellen is nu echt begonnen. Allereerst willen we graag iedereen alvast bedanken die de laatste weken interesse en enthousiasme hebben getoond in onze reisplannen. Heel leuk om te merken hoe jullie allemaal meeleven! Het is ongelooflijk hoe vaak we de laatste tijd te horen krijgen dat zoveel mensen de wens hebben om iets dergelijks te ondernemen maar de stap (nog) niet (durven) zetten. Kennelijk, en meer dan we verwachtten, is een wereldreis een grote droom van velen.
Zijn de tassen al gepakt? Nee, nog niet... maar bijna. Is alles in huis? Ja, zo goed als. Is alles (ziektepolissen, verzekeringen, financiële zaken etc etc) goed geregeld? Vast wel!!

Voor iedereen die we niet meer spreken voor ons vertrek: nogmaals bedankt voor jullie lieve en enthousiaste kaarten, mailtjes e.d. We melden ons wel weer als we in de Big Apple (ja Hans, het blijft mijn favoriete merk

p.s. Ruud, hartelijk dank voor een heerlijk fietsseizoen. Tot volgend voorjaar (met Carola?) en succes in de Schoorlse duinen! Ik zal ze stiekem een jaartje missen.
Maat,
Jij ook bedankt voor dit voortreffelijke seizoen, volgens mij hebben we nog nooit zoveel gefietst als dit jaar, dus dat waren heel wat windloze kilometers voor me-)).
Ik zal mijn fietsmaat de winter zeker missen tijdens de rondjes door de duinen. Nu proberen Carola zo ver te krijgen.
Heel veel plezier tijdens jullie reis, geniet ervan want zoals ik al eerder geschreven heb, het is voorbij voordat je het door hebt.
Succes met je laatste werkdag Wan. Het zal wel een raar gevoel zijn als je de deur achter je dicht trekt. Nog even de laatste voorbereidingen en dan is het op naar de Big .... (ja, HP we kunnen het niet meer over onze lippen krijgen) Dikke kus.
Hee Wan,
Wat voelt het raar dat je er echt voorlopig niet bent. We missen je nu al op het werk... Geen adviezen meer voor Wen...
Geniet er lekker van, jullie hebben dit zo dik verdiend!
Groetjes Wendy
Hallo,
Kramer is weer lekker optijd :) Maar even een paar dagen geen contact gehad met mijn (werk)mailbox dus vandaar de late reactie. Jullie zijn ondertussen al vertrokken of misschien zelfs al aangekomen in de USA. De trip is dus begonne, geniet er van en ik ga met spanning wachten op jullie berichtgeving.
Cheers,
Robert
Mmmm, ben weer lekker up-to-date. Jullie waren gisteren al in the USA. Have fun en geniet van het weer :)
Cheers,
Robert